Vibrerend ei (trilei) met draadloze afstandsbediening



Één van de meest populaire sexspeeltjes van dit moment is het vibrerende ei met afstandsbediening. De vrouw draagt het trilei, maar haar partner bepaalt wanneer ze mag genieten.


Wat is een vibrerend ei?

Een vibrerend ei is een kleine vibrator die in de vagina wordt aangebracht. Bijna elk vibrerende ei beschikt tegenwoordig over een afstandsbediening, en steeds vaker is deze afstandsbediening draadloos. Met deze afstandsbediening kun je bepalen of het speeltje gaat trillen en hoe hard. Dat is leuk als je zelf deze afstandsbediening in handen hebt, maar nog leuker als je partner de controle in handen heeft!

Deze "trileieren" zijn in alle soorten en maten voordelig te koop bij deze aanbevolen winkels. De keuze is groot.



Niet alleen voor in bed

Het leuke van deze sextoy is dat je het trilei in bed kunt gebruiken, maar ook daarbuiten. Zelfs buitenshuis. De vrouw kan het trilei inbrengen en doen wat ze altijd doet. Haar partner kan haar met de afstandsbediening vervolgens sexueel genot geven als hij dat wil. Bijvoorbeeld als jullie samen naar een filmpje kijken kan hij haar laten kronkelen van genot op de momenten dat hij dat wil.

Durf je het aan om het trilei ook buitenshuis te gebruiken? In de bioscoop, in een restaurant, of misschien wel in een winkel of zelfs op kantoor? Wie de afstandsbediening in handen heeft bepaald!

Met een vibrerend ei met draadloze afstandsbediening kun je spannende spelletjes spelen. En het is een andere manier van voorspel. Want reken er maar op dat het opwindend is!