Bodystocking. Sexy, verleidelijk en stijlvol


Een bodystocking (ook wel body of catsuit genoemd) is stijlvolle, mooie en vooral verleidelijke lingerie. Kijk hier voor de mooiste bodystockings.


In Nederland en België is is Pabo een grote aanbieder van bodystockings. Bij deze online winkel kun je een groot aanbod aan mooie body's tegen heel scherpe prijzen vinden. De afbeeldingen van catsuits en bodystockings op deze pagina zijn ook van Pabo afkomstig.Wat is een bodystocking?

Een bodystocking is een bh en een slip in één. De bodystocking kan echter vele vormen hebben. Zo heb je body's die de buik bedekken, maar je hebt ook catsuits die deze juist open laten. Hetzelfde geldt voor de rug. Sommige bodystockings bedekken een groot deel van het lichaam, andere laten juist weer heel veel zien.

Heel sexy zijn de bodystockings die wel veel bedekken maar ook weer veel laten zien. Dit omdat ze voor een groot deel van doorzichtige stof zijn gemaakt.Bodystockings hebben officieel als doel om steun te geven. Maar vergeet de functionele body (vaak door oudere dames gedragen). De bodystockings die je hier ziet zijn vooral mooi en verleidelijk. Een verrassing als je partner dit onder je kleding aantreft en een prachtig cadeau om aan een vrouw te geven. Voor Valentijnsdag, voor de verjaardag van je geliefde, of zomaar.

Want welke vrouw vindt het nou niet heerlijk om verleidelijk voor de dag te komen met deze stijlvolle bodystocking lingerie.