Wat is een cockring? (penisring)


Een cockring (in Nederland ook wel penisring genoemd) is een ring die om de penis wordt bevestigd. Een penisring zorgt ervoor dat de erectie harder wordt, langer duurt en dat het orgasme heftiger is. Bovendien stimuleren de meeste penisringen de partner extra, Met andere woorden een cockring is een sexspeeltje om eens te proberen!

Want een goed cockring hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk maar eens bij de aanbevolen winkels voor voordelige penisringen van goede kwaliteit. Bedpret verzekerd!

Vibrerende cockring

Voor vrouwelijke sexpartners heeft zo'n penisring nog een extra dimensie als er gekozen wordt voor een vibrerende cockring. Een vibrerende penisring heeft namelijk een kleine trillende module die tijdens het neuken de clitoris van de vrouw stimuleert.

Soorten cockingen

Een cockring is meestal gemaakt van een zacht materiaal als rubber of siliconen, maar soms ook van metaal. Soms beschikken ze ook over stimulatie kogeltjes voor extra gevoel bij je partner. En soms hebben ze meerdere ringen, bijvoorbeeld één voor om je penis en één voor om je balzak. De CEN Cockring Maximus Enhancement (foto onder) is een goed voorbeeld van een cockring die beide heeft.


Weer een andere manier van genot verschaffen heb je bij de geitenoog cockring. Deze penisring is minder onsmakelijk dan de naam doet vermoeden. Integendeel, een geitenoog cockring beschikt over haren of borsteltjes aan de buitenkant voor nog meer genot bij de partner.

Je merkt het, de penisring is een sexspeeltje dat zowel de drager als zijn partner veel extra genot geeft. Probeer het maar eens!