Latexvrije condooms


Niet iedereen kan tegen latex. Voor zowel de man als vrouw kan een normaal condoom (met latex) dus een probleem zijn. Gelukkig zijn er ook goede latexvrije condooms.


Deze latexvrije condooms zijn gemaakt van andere materialen zoals synthetisch polyisopreen of polyurethaan. Kijk bij de beste winkels met latexvrije condooms voor een ruim aanbod aan condooms zonder latex.

Eem condoom hoeft helemaal niet van latex gemaakt te worden. Deze latexvrije condooms hebben een zeer goede warmtegeleiding en zijn gemaakt van heel dunne materialen. Synthetisch polyisopreen is bijvoorbeeld sterker dan latex. Deze goede latexvrije condooms zijn dus zeer gevoelig en bieden een grote veiligheid. En om die twee dingen gaat het toch vooral bij condooms!

Eigenlijk zijn latexvrije condooms vaak beter dan condooms met latex. Waarom zijn dan niet alle condooms latex vrij? Dat heeft vooral te maken met de prijs. Condooms van synthetische materialen als polyisopreen of polyurethaan zijn nu eenmaal iets duurder om te maken, en daarom ook iets duurder om te kopen.

Latex allergie

Sommige mannen en vrouwen zijn overgevoelig voor rubber of latex. Dit uit zich dan in een overgevoeligheid die gepaard kan gaan met roodheid en zwellingen. Heb je als man of vrouw deze problemen in de schaamstreek na de seks? Probeer dan eens latexvrije condooms.

Er is keuze genoeg, kijk maar eens bij bovengenoemde winkels.