Erotisch spel in top 5 meest verkochte bordspellen


Ultiem Verlangen is zo'n populair erotisch spel dat het bij Bol.com zelfs in de top 5 van meest populaire bordspellen staat.


Hier kun je het spel Ultiem Verlangen vinden. Ultiem Verlangen van Tease & Please is een spannend bordspel voor twee personen dat in Nederland, België en de rest van de wereld razend populair is. Het is verkrijgbaar in vele talen waaronder het Nederlands. Ultiem Verlangen is een spel dat je seksleven een speelse oppepper geeft.

Zoals veel erotische spellen werkt Ultiem Verlangen via kaarten met vragen en opdrachten. Daarbij kan alles maar moet er niets. Het spel begint met tedere romantische opdrachten maar gaandeweg het spel wordt alles vuriger en geiler. Zo worden er spelenderwijs en op een heel leuke en aangename manier barrières doorbroken.

Zoals de titel van het erotische spel aangeeft draait het om het ultieme verlangen. De spelers kunnen voor het spel hun ultieme verlangen aangeven, en als hij of zij het spel wint wordt dit ultieme verlangen vervult. Maar zoals alles bij dit erotische spel is de ander niets verplicht.