Tepelzuigers en tepelpompjes


Is een tepelklem je wat te heftig? Maar wil je wel graag de tepels stimuleren tijdens het seksspel? Kijk dan eens naar tepelzuigers of een tepelpompje.


Een groot scala aan tepelzuigers en tepelpompjes voor weinig geld is te vinden bij deze aanbevolen winkels met erotische artikelen. Hieronder vind je informatie over wat tepelzuigertjes en tepelpompen precies doen.

Wat zijn tepelzuigers?

Tepelzuigers zijn de eenvoudige variant van deze twee soorten seksspeeltjes voor de tepels. Een tepelzuiger plaats je op een tepel en vervolgens zuig je deze vacuüm. Dit stimuleert de tepels. Het geeft een heerlijk prikkelend gevoel en maakt de tepels groter en gevoeliger. En dat is weer heel fijn als je partner er mee gaat spelen!


Wat is een tepelpompje?

Een tepelpompje kun je zien als een wat uitgebreidere versie van de tepelzuiger. Het tepelpompje is voorzien van een pompje om het vacuüm trekken wat makkelijker te maken. Ook kun je een tepelpompje wat beter in het seksspel betrekken.

Tepelpompjes met batterijen

Er zijn ook tepelpompjes met een "motortje". Dit is een soort vibrator voor je tepels. De vibrerende tepelpompjes stimuleren op verschillende snelheden je tepels en beschikken over kietelaars voor extra genot op de tepels.

Interesse? Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels wat er allemaal aan leuke tepelzuigers en tepelpompjes te koop is.