Partnerruil: Waarom swingen?

Swingen (of partnerruil zoals het vroeger genoemd werd) is een gezamenlijke "hobby" van steeds meer stellen. Maar wat maakt stellen tot swingers? Hier kijken we naar redenen om te gaan swingen.

Swingen eenvoudig te realiseren

Een belangrijke reden dat swingen zo toeneemt is dat het tegenwoordig heel makkelijk is een stel te vinden dat voor een spannende date in is. Nog niet zo lang geleden was je aangewezen op clubbezoek of moest je een advertentie plaatsen in een smoezelig sexblaadje. Tegenwoordig schrijf je je in voor een datingsite voor stellen en vult je scherm zich met honderden stellen die wel in zijn voor een spannende date. Je kunt ze leuke stellen zoeken op afstand, voorkeuren en ze selecteren op uiterlijk, en zo een leuk stel vinden dat bij jullie past en daarmee contact zoeken. Kijk bij de beste datingsites voor stellen voor deze datingsites voor swingers.

Maar dat beantwoord nog steeds niet de vraag waarom zoveel stellen in zijn voor een spannende seksdate.

Spanning

De reden dat zoveel stellen aan swingen doen is een hang naar spanning. Niet voor niets zijn veel swingers al wat ouder (de meesten beginnen er boven de 40 aan). Ze hebben als stel alles al meegemaakt, en zoeken nieuwe sekservaringen. Maar dat doen ze op een gezonde manier, namelijk samen. Alleen het contact zoeken met andere stellen is al een avontuur.


Seks met een onbekende vrouw of man

In hun hart vinden de meeste vrouwen en mannen het reuze spannend om seks met een onbekende te hebben. Swingen is een heel veilige en ook vrij eenvoudige manier om dat te bereiken. Je doet het samen, je wilt het samen en je bent samen.


Je partner zien genieten

Ook vinden heel veel vrouwen en mannen het eigenlijk heel spannend om te zien hoe hun partner seks heeft met een ander. Vooral als ze zelf ook in opgewonden staat zijn en gelijktijdig ook seksueel bevredigd worden. Veel swingers merken pas hoe opwindend ze dit vinden als ze hun eerste swingers ervaring hebben.


Seks met meerdere mensen

Nog zo'n geheime fantasie van veel vrouwen en mannen is een trio. Het lijkt veel vrouwen heerlijk om door twee mannen verwend te worden, en welke man wil nu geen seks met twee vrouwen? Als je met z'n vieren bezig bent kun je dit soort samenstellingen natuurlijk ook uitgebreid testen.

Bi seksuele ervaringen

Opvallend veel vrouwen, en ook redelijk veel mannen zijn erg nieuwsgierig hoe het is om seks te hebben met iemand van het eigen geslacht. Swingen is een ideale manier om dat te ervaren. Het is een kwestie van een stel vinden dat daar ook voor in is. En via bovenstaande datingsites voor swingers is dat geen enkel probleem.

Probeer bovengenoemde datingsites voor stellen gratis uit, en wie weet!