Ervaringen parenclubs


Wil je met je partner een parenclub bezoeken? Maar weet je nog niet welke? Op de website Parendating vind je een overzicht met parenclubs. Met naast alle informatie over de clubs ook ervaringen van bezoekers.


Alleen paren?

In Nederland zijn veel clubs die zich als parenclub afficieren, maar er zijn maar een heel beperkt aantal parenclubs waar je uitsluitend paren tegenkomt. Veel parenclubs laten namelijk ook alleengaande mannen toe. Sommige stellen vinden het bijzonder plezierig als deze mannen met hem meespelen, andere paren willen uitsluitend met andere stellen contact. Op het bovenstaande Parendating kun je precies zien wat de opzet van iedere club is.

Luxe parenclubs

De parenclubs die alleen voor stellen toegankelijk zijn kun je ook gerust als luxe parenclub omschrijven. Het zijn clubs waar paren erotisch kunnen uitgaan. Er draait een DJ, er mag onbeperkt van een koud en warm buffet gebruik worden gemaakt, en ook de drankjes aan de bar zijn inbegrepen.

Natuurlijk merk je dat luxe wel aan de prijs. Bij de voor paren goedkope parenclubs komt het grootste deel van de inkomsten van de alleengaande mannen. Die betalen veel meer dan de stellen. Bij de clubs waar geen mannen alleen mogen komen moeten de inkomsten van de paren vandaan komen.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle locaties, prijzen, openingstijden, informatie en ervaringen van gebruikers van de parenclubs in Nederland.