Wat is een Tarzan vibrator?


Tarzan is niet alleen de koning van de jungle maar ook koning in bed. Geen andere vibrator is namelijk zo populair als de Tarzan vibrator. Hier lees je hoe dat komt.

De Tarzan vibrator is niet één specifieke vibrator maar een soort vibrator. Het kenmerk van de Tarzans is dat ze zowel de clitoris als de g-spot stimuleren. Ze leveren dus dubbel genot op. Geen wonder dus dat zo goed als alle vrouwen wel één of meerdere Tarzan vibrators in hun lijstje met favoriete sexspeeltjes hebben staan.

Verder zijn de Tarzan vibrators erg divers. Ze verschillen in lengte en dikte (hoewel de grotere en dikkere modellen op meer vrouwelijke fans kunnen rekenen), en je hebt ze kaal en voorzien van bewegende pareltjes en/of een elektrische clitoris stimulator. Kijk voor een overzicht van alle Tarzans maar eens bij deze aanbevolen winkels.

Een andere "goede eigenschap" van Tarzan is dat hij heel "echt" aanvoelt. Hij is op een natuurlijke manier zacht, net als die van een man. Een beetje glijmiddel op de Tarzan, ogen dicht, en je merkt het verschil nauwelijks. Alleen zet Tarzan de vuilniszakken niet buiten.

De beste tarzan vibrators maken een heerlijk roterende beweging, en als je voor een model kiest met stimulerende pareltjes zal de vibrator je helemaal in extase brengen. Me Tarzan, You orgasme!