Wat is de beste masturbator?


Een masturbator is voor vrouwen wat een dildo of vibrator is voor vrouwen. Een sexspeeltje waarmee ze zichzelf heerlijk kunnen verwennen tot aan een orgasme toe. Of gebruik een masturbator samen met je partner voor spannende sexspelletjes. Maar wat is de beste masturbator? Of met andere woorden, welke masturbator geeft het meeste genot"?

De nummer één masturbator is de Fleshlight Pink Lady Vortex. Dit is niet alleen de meest verkochte masturbator ter wereld, maar ook de winnaar van bijna iedere vergelijkende test van masturbators. De Fleshlight Pink Lady Vortex is te koop bij Willie en veel andere beste online sexwinkels.

De Fleshlight Pink Lady Vortex is (zoals de naam al een beetje doet vermoeden) vermomd als zaklantaarn. Zo kun je hem veilig als man laten rondslingeren zonder dat iemand vreemd opkijkt. Maak je de masturbator open dan komt er echter een heerlijk zachte kunstvagina te voorschijn. Deze kunstvagina is gemaakt van ultra zacht materiaal dat bijna als echt aanvoelt.



Wat ook heerlijk is aan de Fleshlight Pink Lady Vortex masturbator is de Vortex textuur aan de binnenkant die is opgebouwd uit diverse diameters. Vanbinnen beschikt deze beste masturbator uit de tests over vier spiraalvormige kamers die de man een enorm genot geven. Met de smalle dop aan het einde van de masturbator kun je de zuigkracht naar behoefte aanpassen.

Met de Fleshlight Pink Lady Vortex kun je urenlang spelen, maar je kunt er ook snel een bijzonder heftig orgasme mee opwekken als je daar aan toe bent.


Kijk bij bovenstaande winkels voor de Fleshlight Pink Lady Vortex tegen de laagste prijs.