Verleidelijke lingerie: jarretels


Echt nodig zijn jarretels meestal niet. De meeste panty's en kousen beschikken over elastisch kousenband waarmee ze zichzelf wel kunnen ophouden. Maar dat neemt niet weg dat jarretels bij lingerie populairder zijn dan ooit. Lingerie met jarretels is namelijk ongelofelijk sexy.


Een klassieke jarretelle is een riempje tussen lage kousen of panty's (die tot halverwege het bovenbeen reiken) en een korset of jarretellengordel. De functie van jarretels is er voor te zorgen dat de kousen niet afzakken. Zoals we al schreven, dat is tegenwoordig niet echt meer nodig, maar omdat jarretels zo heerlijk verleidelijk staan worden ze toch nog veel gebruikt bij een spannend setje lingerie.


Jarretelles zijn te koop bij Pabo en andere goede aanbieders van sexy lingerie. De foto's op deze pagina zijn uit (een klein deel van) de collectie van Pabo.



Met jarretels en bijpassende kousen maak je een spannend lingeriesetje helemaal af. Het is verleidelijk, sexy en heel ondeugend. Er is een ruime keuze uit jarretels, in vele kleuren (vooral zwart, rood en wit) en vele materialen zoals kant, zijde en leer.



Jarretelgordel

Veel setjes koop je bij bovenstaande winkels inclusief de jarretels, maar je kunt je jarrerels bij alle lingerie dragen als je deze combineert met een jarretelgordel. Een jarretelgordel is een vaak mooi vormgegeven gordel die je om je middel draagt en waaraan je je jarretels bevestigd. Vaak zijn deze jarretelgordels gemaakt van opengewerkt kant, maar in de SM-wereld zijn leren, lak en latex jarretelgordels erg populair.