Verleidelijke lingerie: Catsuit


Deze verleidelijke lingerie wordt catsuit genoemd, maar ook bodysuit, full body bodystocking of speelpakje. Een catsuit is ongelofelijk sexy, opwindend en sensueel.

Trek een catsuit aan onder je kleding en je partner weet niet hoe hij het heeft als hij je uitpakt, of als je je voor zijn ogen uitkleedt. Een lange opwindende nacht met veel genot voor jou is verzekerd!

Catsuits zijn te koop bij de beste winkels om lingerie te kopen. De catsuits op de foto's zijn allemaal bij Pabo te koop.



Catsuits heb je in vele soorten en modellen, Vaak bedekken ze zowel (delen van) het bovenlichaam als het onderlichaam, maar ook hier zijn uitzonderingen op. Vaak zijn grote delen van de catsuit doorzichtig, meestal door een visnet structuur. Ze zijn meestal gemaakt van kant of nylon, maar ook leer, lak en latex komt voor. Die laatste materialen geven een SM uitstraling. Leren en latex bodysuits zijn populair gemaakt door de Fifty Shades of Grey film en boeken.



De catsuits benadrukken vaak de borsten en en kruis. Deze worden soms ook opengelaten (open borst catsuit en open kruis catsuit) zodat de liefde bedreven kan worden zonder de catsuit uit te trekken.

Geniet op de foto's van de vele mooie catsuits, en kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor nog veel meer mooie catsuits tegen de laagste prijs.