Verleidelijke lingerie: Bustier


Er is veel mooie lingerie voor vrouwen. Neem bijvoorbeeld de bustier. Een verleidelijke variant op de bh. Met een sexy bustier onder je kleding voel je je vrouwelijk en sensueel. En terecht!


Bustiers worden wel eens verward met een korset. Maar een bustier is meer echte onderkleding. Een bustier is meestal minder op steun geven gericht dan een korset en is ook vaak zachter en aangenamer om te dragen. Bustiers worden vaak gemaakt van luxe materialen als kant of satijn.

Kijk bij de beste winkels om lingerie te kopen voor de mooiste bustiers tegen de laagste prijzen. Daar vind je ook het assortiment bustiers van Pabo. Daar kun je de bustiers op de foto's op deze pagina vinden.

Bustier als bh

Zoals we al schreven wordt een bustier als bh gedragen. Een bustier met voorgevormde cup is daar het meest geschikt voor. Deze kun je dan de hele dag onder kleding dragen. Doordat een (standaard) bustier blote schouders en armen heeft kan deze ook onder zomerkleding. Voel je sexy en verleidelijk met een mooie bustier!



Zoals je op de foto's op deze pagina kunt zien zijn er bustiers in vele kleuren en modellen. Vooral de kleuren zwart en wit zijn populair, maar ook roze, blauwe en rode bustiers zijn populair. Vaak worden bustiers gedragen door vrouwen met een iets grotere cupmaat. Dan komt zo'n bustier prachtig tot zijn recht.