In welk land is men het best in bed?



C-Date, een grote internationale datingsite, heeft een onderzoek gedaan waar we echt wat aan hebben. Ze zochten namelijk uit in welke landen de vrouwen en mannen goed zijn in bed. Zo weten we tenminste waar we dit jaar met vakantie heen willen! Niet alleen de verschillen tussen de landen blijken groot, maar ook die van de prestaties van de mannen en vrouwen binnen zo'n land.

Voor zowel vrouwen als mannen zij Braziliƫ en Italiƫ een uitstekend land voor een erotische vakantie, want Brazilaanse mannen eindigen bij de mannen als eerste terwijl de Braziliaanse vrouwen alleen de Italiaanse dames voor moeten laten gaan. Bij de heren is het omgekeerd, daar eindigen de Italianen als tweede.

De dames en heren uit Frankijk, Spanje, Duitsland en Zweden presteren ook leuk in bed, maar de Nederlanders vallen wat tegen. Laten we daar nou heel anders over denken!

Een Belg (M/V) kun je maar beter links laten liggen als je dit onderzoek gelooft. Of je moet een Belg treffen die de eer van zijn vaderland wil redden!

Hieronder alle cijfers. Veel meer informatie over C-Date en andere erotische datingsites (met reviews en tips) vind je op de Datingblog.


relationship facts revealed infographic
Infographic gemaakt door C-date.